52MBA—中国MBA网校

资讯分类

进入MBA在线考场
进入MBA资料中心
进入MBA备考论坛
咨询QQ:858621712在线咨询
咨询QQ:38780669在线咨询

点击这里给我发消息MBA咨询

咨询QQ:95874301在线咨询 MSN: 52mba@163.com
咨询电话:
010-80352127
010-80352178
24h咨询手机:
13401043257
13401053218
[ 返回顶端 ]

2015年旅游管理硕士MTA联考英语考前练习(二十九) 

http://www.52mba.com 2013-12-27 16:16:47 来源:中国MBA网校
分享到:

1. _________ income tax, rates, and the cost of repairs to the house, Mr. White has saved very little this year.
A) By means of
B) With reference to
C) In excess of
D) What with

2. In case you are involved in the crime, you _______ confess yourself guilty as soon as possible.
A) may well
B) could be able to
C) might as well
D) would as soon

3. It was found that paraffin oil could be made from oil, which led to the development of the wells and _______ enormous profits.
A) having made
B) to made
C) made
D) to making

4. At class, Jim was completely absorbed in a novel, as result of ________, when asked to answer the question, he did not hear t he teacher call at all.
A) that
B) it
C) which
D) what

5. This is the most important respect ______which civilized man can be distinguished from primitive communities.
A) in
B) at
C) from
D) under

6.The prime rate is the rate __which banks lend money to their best customers.
A) in
B) at
C) to
D) for

7. Democracy is a word______ which we are familiar.
A) at
B) with
C) of
D) about

8. She knows how to unwind the fine thread of silk ____ which the cocoon of a silkworm is composed.
A) by
B) from
C) of
D) with

9. I have five dictionaries, ______which Longman Dictionary of Contemporary English is the best.
A) in
B) to
C) of
D) with

10. It is believed that the fire caused by a short circuit in the lift machinery ____ to the which floor before it was discovered.
A) Was extending
B) had extended
C) has extended
D) would extend

 



答案:1.D   2.C   3.D   4.C   5.A   6.B   7.B   8.B   9.C   10. B

阅读次数:2319
关于我们 | 媒体报道 | 联系我们 | 诚聘英才 | 网站导航 | 付款方式 | 使用帮助
全国报名热线:400-622 4468 QQ:38780669  95874301  858621712  MSN:52mba@163.com
©2003-2014 52mba.com(北京华慧东方网络科技有限公司) 版权所有
京ICP备09021372号  京公网安备1101112011270号
华慧教育旗下 全国十佳网络教育机构