52MBA—中国MBA网校

资讯分类

进入MBA在线考场
进入MBA资料中心
进入MBA备考论坛
咨询QQ:858621712在线咨询
咨询QQ:38780669在线咨询

点击这里给我发消息MBA咨询

咨询QQ:95874301在线咨询 MSN: 52mba@163.com
咨询电话:
010-80352127
010-80352178
24h咨询手机:
13401043257
13401053218
[ 返回顶端 ]

2015年会计硕士MPAcc联考英语考前练习(三十一)

http://www.52mba.com 2013-12-30 11:17:51 来源:中国MBA网校
分享到:

1.The building contractors have asked that the unfinished project ______.
A). is extended
B). will be extended
C). has been extended
D). be extended

2. He made the suggestion that they ________ on their conversation in Spanish.
A). would carry
B). had carried
C). carry
D). were carrying

3. It is absolutely necessary that everyone who works in the company______ the rules set by the committee.
A). obey
B). would obey
C). obeyed
D). will obey

4. It is strange that I________ a little child.
A). believed
B). had believed
C). shall believe
D). should have believed

5. As I'll be away for at least a year, I'd appreciate _________from you now and then telling me how everyone is getting along.
A). hearing
B). to hear
C). to be hearing
D). having heard

6. Greatly agitated, I rushed to the apartment and tried the door,_________to find it locked.
A) just
B) only
C) hence
D) thus

7. Doctors see a connection between increased amounts of leisure time spent ________and the increased number of cases of skin cancer.
A) to sunbathe
B) to have sunbathed
C) having sunbathed
D) sunbathing

8. Unless you sign a contract with the insurance company for your goods, you are not entitled_________ a repayment for the goods damaged in
delivery.
A) to
B) with
C) for
D) on

9. On a rainy day I was driving north through Vermont ________ I noticed a young man holding up a sign reading "Boston".
A) which
B) where
C) when
D) that

10. Christie stared angrily at her boss and turned away, as though________ out of the office.
A) went
B) gone
C) to go
D) would go

 

 

 


答案:1.D   2.C   3.A   4.D   5.A   6.B   7.D   8.A   9.C   10.C

阅读次数:2409
关于我们 | 媒体报道 | 联系我们 | 诚聘英才 | 网站导航 | 付款方式 | 使用帮助
全国报名热线:400-622 4468 QQ:38780669  95874301  858621712  MSN:52mba@163.com
©2003-2014 52mba.com(北京华慧东方网络科技有限公司) 版权所有
京ICP备09021372号  京公网安备1101112011270号
华慧教育旗下 全国十佳网络教育机构