52MBA—中国MBA网校

资讯分类

进入MBA在线考场
进入MBA资料中心
进入MBA备考论坛
咨询QQ:858621712在线咨询
咨询QQ:38780669在线咨询

点击这里给我发消息MBA咨询

咨询QQ:95874301在线咨询 MSN: 52mba@163.com
咨询电话:
010-80352127
010-80352178
24h咨询手机:
13401043257
13401053218
[ 返回顶端 ]

2015年审计硕士MAud联考英语考前练习(三十) 

http://www.52mba.com 2013-12-30 11:32:01 来源:中国MBA网校
分享到:

1. when professor Robert leaves the university which is famous for its scholastic attainments next year he ____ for the university for forty years.
A) Will have worked
B) will work
C) have worked
D) have been working

2.. By the time you arrive in London, we ____ in Europe for two weeks.
A) shall stay
B) have stayed
C) will have stayed
D) have been staying

3.. I appreciated ____ the opportunity to study abroad two years ago.
A) having been given
B) having given
C) to have been given
D) to have given

4. Living in the central Australian desert has its problems, ____ obtaining water is not the least.
A) of which
B) for what
C) as
D) whose

5.The heart is ____intelligent than the stomach, for they are both controlled by the brain.
A) not so
B)not much
C) much more
D) no more

6. _____the fact that his initial experiments had failed, Prof. White persisted in his research.
A) Because of
B) As to
C) In spite of
D) In view of

7. Jean Wagner's most enduring contribution to the study of Afro- American poetry is his insistence that it ____ in a religious, as well as worldly, frame of reference.
A) is to be analyzed
B) has been analyzed
C) be analyzed
D) should have been analyzed

8. The millions of calculations involved, had they been done by hand,_____all practical value by the time they were finished.
A) could lose
B) would have lost
C) might lose
D) ought to have lost

9. No bread eaten by man is so sweet as ____ earned by own labour.
A) one
B) that
C) such
D) What

10. It isn't cold enough for there ____ a frost tonight ,so I leave Jim's car out quite safely.
A) would be
B) being
C) Was
D) to be

 

 

 

 

 


答案:1.C  2.A  3.A  4. D  5.C  6.C  7.B  8.B   9.D  10.B

阅读次数:2238
关于我们 | 媒体报道 | 联系我们 | 诚聘英才 | 网站导航 | 付款方式 | 使用帮助
全国报名热线:400-622 4468 QQ:38780669  95874301  858621712  MSN:52mba@163.com
©2003-2014 52mba.com(北京华慧东方网络科技有限公司) 版权所有
京ICP备09021372号  京公网安备1101112011270号
华慧教育旗下 全国十佳网络教育机构